Sportaansprakelijkheid, contracten, de AVG wet, bouw je eigen merk, jezelf presenteren en merk- en portretrecht zijn tijdens het (top)sportleven belangrijke aspecten voor en rondom de sporter. Laat je inspireren, informeren en ondersteunen over juridische zaken in de sport. Op maandag 15 april organiseert Achterhoek Younited in samenwerking met BAX Advocaten Belastingkundigen een talentcafé bij innovatiecentrum De Steck in Doetinchem.

(TOP)sport, talent en recht

Onder de noemer ‘(TOP)sport, talent en recht powered by BAX advocaten belastingkundigen’ wordt er een avondvullend programma verzorgd met workshops. Het speciale aan deze avond is dat je naast deze inspiratiesessies in contact komt met allerlei specialisten op het gebied van talentontwikkeling en recht.

Wat is het doel van deze avond?

Tijdens deze avond krijg je praktische handvatten waarmee je voorbereid wordt op een carrière in de (top)sport. Naast de workshops is er een ‘Netwerk Steck’ waar experts aanwezig zijn en je terecht kunt voor informatie over onder meer de AVG, talentenbegeleiding, gezonde voeding en onderwijs.

Voor wie is deze avond geschikt?

Voor sporttalenten, ouders, trainer/coaches en verenigingsbestuurders zijn er inspirerende workshops onder leiding van onder andere BAX advocaten, belastingkundigen en experts uit het netwerk van Achterhoek Younited. BAX stimuleert mensen en groepen in de Achterhoek die de topsportmentaliteit delen. Zowel op sportief als op cultureel gebied en voor het behoud van onze veelzijdige samenleving.

Meer weten of je aanmelden? Kijk op: http://achterhoekyounited.nl