De gemeente Oost Gelre organiseert in samenwerking met Achterhoek in Beweging, het Bariet en Perron 8 op woensdag 26 september het 2e sportcafé Uniek Sporten Achterhoek . Tijdens de sportcafé-bijeenkomsten wordt telkens een ander onderwerp onder de aandacht gebracht. Het sportcafé is dan ook een ideale gelegenheid om ervaringen te delen en kennis te maken met andere betrokkenen binnen verenigingen/ sportaanbieders.

Voor wie?
De avond is bedoeld voor trainers, begeleiders, bestuurders en vrijwilligers die te maken hebben met mensen met een beperking.

Locatie
Het sportcafé vindt plaats op woensdag 26 september 2018 van 19.30 uur tot 22.00 uur bij LTC de Kei, Kerkhoflaan 3 in Lichtenvoorde.

Programma
19.30  uur inloop
19.45 uur – 21.00 uur training MEE Oost: (H)erkennen van en omgaan met mensen met een verstandelijke beperking
21.00 – 22. 00 uur netwerken

Aanmelden en meer info
Er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden en er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Op deze avond zijn de consumpties wel voor eigen rekening.

 Wil jij meedoen aan het Sportcafé, meld je dan aan door een mail te sturen naar: alexander.tempels@achterhoekinbeweging.nl

Voor vragen kun je terecht bij onze buurtsportcoach Nikka te Koppel: N.teKoppel@hetbariet.nl of Alexander Tempels coördinator Uniek Sporten: alexander.tempels@achterhoekinbeweging.nl

Tot ziens op woensdag 26 september vanaf 19.30 uur bij het Sportcafé Uniek Sporten!